Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@03:52:26 GMT

ویژگی های آیفون 5G Apple iPhone 13 Pro چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۹۶۳۰۹

ویژگی های آیفون 5G Apple iPhone 13 Pro چیست؟

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که بسیاری بر این باورند که امسال شاهد نرخ تازه سازی ProHotion ۱۲۰Hz برای صفحه نمایش OLED توسط اپل در واحد‌های آیفون پرو ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده است، برخی هستند که می‌گویند از این موضوع خیلی هیجان زده نیستند. دلیل این امر این است که برخی از افراد هستند که آیفون خود را در حالت تاریک نگه می‌دارند نه تنها به این دلیل که نوع آن را دوست دارند، بلکه به دلیل صرفه جویی اندکی در مصرف باتری نیز به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌بینید که با اضافه کردن نرخ تازه سازی ProHotion ۱۲۰Hz باتری آیفون‌های آینده زودتر از آنچه که می‌توانید بگویید wallhugger تخلیه شود. اما اپل طرحی برای جلوگیری از تخلیه باتری آیفون از میزان تازه سازی ۱۲۰ هرتز دارد، محتوای موجود در صفحه فراخوانی نمی‌کند که صفحه نمایش ۱۲۰ بار در ثانیه به روز شود. به عنوان مثال، هنگام پخش یک بازی ویدئویی، انیمیشن با سرعت تازه سازی سریعتر افزایش می‌یابد. با این حال، هنگام مشاهده محتوای ثابت، مانند متن یا ایمیل، میزان تازه سازی به شدت کاهش می‌یابد و باتری را از هدر رفتن نجات می‌دهد.

در مورد اینکه یک یا دو مدل آیفون ۱۳ دارای صفحه LTPO AMOLED هستند سردرگمی ایجاد شده است. چند روز پیش اشاره کردیم که هر دو واحد از سری آیفون ۱۳ پرو دارای نمایشگر LTPO ProMotion ۱۲۰ هرتز هستند؛ و سپس راس یانگ، تحلیلگر مشاوران زنجیره تأمین نمایشگر، توئیتی را منتشر کرد که دو مدل آیفون ۱۳ از نمایشگر‌های LTPO AMOLED بهره می‌برند.

در حالی که یانگ نگفت که کدام دو مدل از نمایشگر‌های برتر بهره مند می‌شوند، این احتمال وجود دارد که هر دو آیفون ۱۳ پرو و ​​آیفون ۱۳ پرو مکس از این موارد باشند. اپل واچ از LTPO برای نمایشگر‌های AMOLED خود استفاده می‌کند و هنگامی که کاربر با ساعت درگیر نباشد سرعت تازه سازی برای ساعت به شدت کاهش می‌یابد.

از جمله تغییراتی که در مدل‌های امسال آیفون ۱۳ شنیده می‌شود، واحد‌های Pro می‌توانند با حداکثر ۱ ترابایت فضای ذخیره سازی ارائه شوند که دو برابر حداکثر ۵۱۲ گیگابایت سال گذشته است. همچنین می‌توانیم اصلاحاتی را در بخش ظرفیت باتری و در نتیجه عقب افتادن دوربین بزرگتری مشاهده کنیم.

انتظار می‌رود قیمت گذاری مشابه آنچه اپل برای سری ۵G iPhone ۱۲ دریافت کرده است، به این صورت است که ۶۹۹ دلار به بالا برای آیفون ۱۳، ۹۹۹ دلار به بالا برای آیفون ۱۳ پرو و ​​۱۰۹۹ دلار  برای iPhone ۱۳ Pro Max باشد. در حالی که ما مدل‌های ۲۰۲۱ را سری آیفون ۱۳ می‌نامیدیم، این احتمال وجود دارد که اپل دوباره به استفاده از نام "S" برگردد و گوشی‌های امسال را آیفون ۱۲s بنامد. این منطقی خواهد بود، زیرا عدد ۱۳ در بسیاری از مناطق جهان بدشانسی محسوب می‌شود.

آخرین آیفونی که از "S" استفاده کرد آیفون XS سال ۲۰۱۸ بود. این تلفن جانشین آیفون X ۲۰۱۷ بود. در سال ۲۰۱۹ اپل سری آیفون ۱۱ را منتشر کرد، البته با خط سال گذشته آیفون ۱۲ همراه بود.

بیشتر بخوانید

رونمایی از پیشرفته‌ ترین قابلیت جدید شرکت اپل

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اپل گوشی هوشمند جدید آیفون ۱۳ پرو تازه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۹۶۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دور زدن قانون ممنوعیت آیفون با پرداخت ۲ میلیون تومان برای ریجستری
  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • منتظر تغییرات چشمگیر در IOS۱۸ باشید!
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد